De leukste steden voor je stedentrip

Meer lezen100% Londen

100% Londen


Of je nu gaat voor sightseeing, shoppen, culinair genieten of avontuur: met deze gids op zak, ontdek je LONDEN in no-time. De leukste bezienswaardigheden, musea, parken, restaurants, cafés en winkels zijn overzichtelijk ingedeeld per stadsdeel. Zes wandelingen leiden je overdag langs ALLE MOOIE PLEKKEN. Voor ‘s avonds zijn er uitgaanstips en comfortabele hotels voor elk budget. De DUIDELIJKE PLATTEGRONDEN laten je zien waar je bent en waar je naartoe moet. Kijk moderne kunst in Tate Modern, geniet van een afternoon tea bij de Ritz, ga de leukste markten af, ontdek opkomende ontwerpers in de East End en wandel langs de Thames. 100% LONDEN, VOOR WIE NIETS WIL MISSEN!
Londen

Capitool compact: Londen


Met behulp van de gedetailleerde kaarten, honderden foto’s en tientallen lijsten met hoogtepunten vindt u moeiteloos de weg in Londen.Londen - Groene Gids Weekend

Michelin Groene Gids Weekend: Londen


Voor wie slechts één compacte stadsgids in zijn tas wil stoppen en toch geen enkele bezienswaardigheid of topadres wil missen. Dé gids om Londen écht te ontdekken: de plaatsen waar u de stad in zijn authenticiteit proeft, de evenementen van het ogenblik, de heerlijkste shoppingadressen… En daarbovenop, een handige kaart van het openbaar vervoer en een uitneembaar stadsplan waarop alle in de gids besproken restaurants en hotels zijn aangeduid.Capitool reisgids Londen

Capitool reisgids: Londen


Deze reisgids zal u helpen uw verblijf in Londen met zo min mogelijk praktische problemen zo aangenaam mogelijk te maken. Het eerste deel, Inleiding op Londen, beschrijft de geografische ligging en plaatst het moderne Londen in zijn historische context.


Londen

ANWB Extra Londen


ANWB EXTRA is een compacte reisgids van de ANWB. Met deze gids heeft u een handzame reisgezel, waarmee u zich snel thuis voelt op de plaats van bestemming.


In iedere reisgids staat actuele informatie over bezienswaardigheden, cafés, hotels, de lokale keuken, winkelen en uitgaan. Bovendien biedt elke gids 5 originele routes, waarmee u de omgeving op verrassende wijze verkent. Grootste EXTRA is de bijgeleverde grote, gedetailleerde kaart. Die vindt u terug achterin de reisgids en is eenvoudig uitneembaar.


Londen

National Geographic reisgids Londen


Deze exclusieve reisgids met sublieme fotografie neemt u mee naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. De selectie is uniek en biedt u de kans om het land te bereizen zoals dat nog nooit met een reisgids mogelijk was.
– Uitgebreide plaatsbeschrijvingen en diepgaande achtergrondinformatie
– Speciale reportages over geschiedenis, cultuur en hedendaags leven
– Prachtige kleurenfoto’s, gedetailleerde plattegronden, tekeningen en dwarsdoorsneden
– Uitgebreide praktische informatie, adressen van hotels, restaurants, winkels
– Uitgezette wandelingen en autotochtenWat en Hoe Londen

Wat & Hoe: Londen


Geeft je inzicht in het karakter van Londen en zijn inwoners. Alles wat je moet weten voor een goed geplande en zorgeloze reis. De tien onbetwistbare hoogtepunten die je niet mag missen. Variërend van de leukste cafés, de mooiste uitzichten tot op stap met kinderen; leuke tips om het beste van je reis te maken. Reiswijzer voor elke wijk van de stad, om te kunnen beslissen waar je het beste je tijd kunt spenderen. Uitstapjes buiten de stad, ontdek ook de omliggende gebieden.