De leukste steden voor je stedentrip

Uitgaan in Londen

Uitgaan

Londen biedt het uitgaansleven van een wereldstad, maar dan in het kwadraat. In weinig steden is het aanbod zo gevarieerd als in de Britse hoofdstad.

Uitgaan in Londen: toneel | Cityz.nl, alles voor je stedentrip

Het West End is het kloppend hart van theaterminnend Londen, en dat geldt niet alleen voor musicals. Ook theater- en toneelliefhebbers komen hier geweldig aan hun trekken.

Uitgaan in Londen: musicals | Cityz.nl, alles voor je stedentrip

Na New York is Londen de musicalhoofdstad van de wereld. Musicals spelen er jaar na jaar en trekken nog elke avond volle zalen. De meeste theaters vind je in West – …

Uitgaan in Londen: comedy | Cityz.nl, alles voor je stedentrip

Of je nou van stand-up, improv of andere comedy houdt, het uitgaansleven van Londen biedt genoeg om je lachspieren flink aan het werk te zetten.

Uitgaan in Londen: muziek | Cityz.nl, alles voor je stedentrip

Pffff… waar beginnen we? De muziekscene van Londen beschrijven is vrij onmogelijk! Zo uitgebreid, divers, hoogstaand, groots of intiem. Dat maakt de keus voor jou als stedentripper ook niet makkelijker. – …

Uitgaan in Londen: pubs | Cityz.nl, alles voor je stedentrip

Weinig landen kennen een zo levendige kroegencultuur als het Verenigd Koninkrijk, en ook in Londen struikel je over de pubs.

Uitgaan in Londen: clubs | Cityz.nl, alles voor je stedentrip

Londen heeft een fantastische clubscene. Er zijn honderden clubs met allerlei verschillende muziekstijlen, dus kiezen is erg lastig. We helpen je een handje met een overzicht van de bekendste clubs.