De leukste steden voor je stedentrip

Au Printemps

Au Printemps

Wat voor Galeries Lafayette geldt, geldt ook voor die andere loot aan de stam van de Parijse Grands Magasins: Au Printemps. Een verbluffend aanbod aan merken, stijlen en producten in een prachtig Belle Epoque interieur.

In 1865 werd Printemps geopend, toen een revolutionaire formule. De naam staat voor vernieuwing, frisheid en het tot bloei komen van nieuwe ideeën.

Mode, Homme en Beaute/Maison

Het warenhuis bestaat uit drie gedeelten, die met elkaar zijn verbonden door loopbruggen tussen de 2e en 3e verdieping. Printemps Mode biedt alles wat een vrouw zich kan wensen. De bekende namen kom je hier tegen, maar op de vierde verdieping is ruimte gemaakt voor het werk van aanstormend designtalent. Hiernaast is Printemps Beaute/Maison gevestigd, met schoonheidsproducten en alles voor in huis. De 2e verdieping is met name voor gastronomen een zinnenprikkelende ervaring. Op verdieping 6 en 7 vind je baby- en kinderkleding. Achter Beaute/Maison vind je Printemps de l’Homme, met alles voor de man.

Op de 9e verdieping van Printemps Beaute/Maison vind je een panoramaterras met adembenemend uitzicht van Parijs. Op de 6e verdieping van Printemps Mode kun je in de Brasserie Printemps een hapje eten onder de fenomenale art deco koepel.

Personal shopper

Is dit allemaal nog niet genoeg? Dan heeft Printemps ook nog exclusieve services als een personal shopper of een concierge die (bijna) alles voor je kan regelen. Ontspannen kun je in de spa op de 1e verdieping van Beaute/Maison. En sla rond de feestdagen niet de prachtige etalages over!

In de omgeving van Au Printemps :

Au Printemps: praktische informatie

Adres: 64, Boulevard Haussmann

Openingstijden: ma-wo, vr-za 9.35-20 u, do 9.35-22.00 u

Metro: Havre-Caumartin (M3, M9), Chaussée d’Antin (M7, M9), Auber (RER-A)

Website: printemps.com